Hazine ve Maliye eski Bakanı, kentimizde iki dönem milletvekilliği yapan Sayın Lütfi Elvan Borsamızı ziyaret etti. Borsamızın yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını vurgulayan Elvan, Odalar ve Borsalar bir kentin motorudur, lokomotifidir dedi.
Siyasette olayım ya da olmayayım diyen Elvan, Mersin Konteyner Limanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi, Çeşmeli-Taşucu Otoyolu, Lojistik Merkez gibi Mersin’in bekleyen projelerinde son duruma ilişkin bilgilendirme yaptı.
Özdemir: Mersinimizin, kentimiz iş dünyasının, üreticilerimizin sorunlarını sahipleniyorsunuz.
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir; Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen, Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğini belirten Sayın Lütfi Elvan’a teşekkür etti. Özdemir; “Sizin bu sahiplenmeniz, her daim yanımızda olduğunuzu hissettirmeniz ile kentimizi daha üst basamaklara taşıyacağımıza gönülden inanıyoruz.” Dedi.
Şen: Bakanımız Kentimizi Yakından Tanıyor.
Borsamız Meclis Başkanı Münir Şen: “İki dönem kentimizde milletvekilliği yapmış olan Sayın Bakanımız bugüne kadar önemli hizmetler verdi. Vermeye devam ediyor. Kendisi artık Mersinimizi yakından tanıyor, projelerini biliyor ve hem bu projelerin tamamlanması hususunda hem de geleceğe yönelik yeni yatırımlar konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” vurgusu yaptı.
Toplantı Sayın Lütfi Elvan’ın Borsamız üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.